Loopbaancoaching en 2e spoor re-integratie

Mijn manier van coachen kenmerkt zich door de persoonlijke benadering.

Mijn manier van coachen kenmerkt zich door de persoonlijke benadering. Door oprechte interesse in de persoon met wie ik werk, ben ik in staat om naast diegene te gaan lopen. Op deze manier kunnen we samen de reis naar nieuwe bestemmingen ondernemen. Heel puur en vanuit de basis gaan we op zoek naar waar de passie ligt en waar iemands drijfveren vandaan komen. Hierbij denk ik niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Ik kan iemand helpen om weer te durven dromen over een toekomstige loopbaan en los te komen van eventuele belemmeringen in het hier en nu.

Als instrumenten maak ik gebruik van verschillende beproefde testen in het LDC instrumentarium. Dat zijn professionele begeleidingstools voor coaches die kandidaten begeleiden in hun loopbaan. (Voor meer informatie zie: www.ldc.nl.) De uitkomsten vormen vaak een mooie basis om over in gesprek te gaan en een denkproces mee op gang te brengen.

Gabrie Schoen - Loopbaancoaching

Beroep en identiteit.

De meeste mensen herkennen de situatieschets dat je door toevalligheden gekomen bent tot een studiekeuze en bepaalde loopbaan. Toch is het zo dat je identiteit voor een groot deel gevormd is door deze keuzes. Als de situatie zich voordoet dat je door omstandigheden je eigen werk niet langer kunt uitvoeren, brengt dit vaak een identiteitsprobleem met zich mee. In een coaching traject gebruik ik dit uitgangspunt om met mensen terug te gaan naar de basis en een antwoord te zoeken op de vraag: ‘Wat wil ik worden als ik later groot ben?’

Gabrie Schoen - Loopbaancoaching

Nieuwsgierig wat ik voor jou als ondernemer kan betekenen?

Neem direct contact op!