Training

Een leven lang leren!

Een leven lang leren! Mensen renderen het best als ze zich continu blijven ontwikkelen. Ik geloof in het stimuleren van leergedrag: bied je medewerkers maatwerktrainingen aan en stimuleer onderlinge kennisoverdracht. Verbind de visie en missie van je organisatie aan een leven lang leren. Maak je visie en missie helder en wees duidelijk over de manier waarop je medewerkers ervaring en kennis kunnen opdoen.

Gabrie Schoen - Training

Het aanbieden van een goede opleiding is bovendien een krachtige vorm van personeelsbinding. De mogelijkheid om jezelf persoonlijk te ontwikkelen wordt door veel medewerkers als een aantrekkelijk voordeel gezien. Zeker onder de generatie van de zogenaamde millennials heerst een grote ‘leerhonger’. Bij organisaties die actief scholing aanbieden, is het verloop minder dan bij bedrijven die dat niet doen en het blijkt dat studerende werknemers tevredener zijn en meer bijdragen aan een goede sfeer.

Samen met jou als werkgever kan ik de behoeften van je medewerkers in kaart brengen en daarnaast kan ik trainingen op maat verzorgen.

Insights Discovery

Als je jezelf en elkaar beter kent, werk je beter samen.

Als je jezelf en elkaar beter kent, werk je beter samen. Een van de manieren om dit te bewerkstelligen is de bewezen ‘Insights Discovery’-methode. Deze methode bestaat uit een toegankelijk kleurenmodel dat mensen in combinatie met een persoonlijk profiel meer inzicht geeft in zichzelf en anderen. Insights Discovery (I.D.) vormt een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren. Dit instrument kan zowel in teamverband als individueel ingezet worden voor inzicht in ieders vaardigheden.

Gabrie Schoen - Insights Discovery

Samen met Marco Wortman verzorg ik Insight Discovery-workshops met een uitgebreide analyse van bedrijfsmedewerkers. Ben je benieuwd wat I.D. jou als ondernemer te bieden heeft?

 

Neem vrijblijvend contact met ons op.