Recruitment

Het recruitment vak kent voor mij geen geheimen.

Recruitment kent voor mij geen geheimen. Een goed recruitmentbeleid is geen overbodige luxe maar een bittere noodzaak in de krappe arbeidsmarkt van nu. Alles lijkt te draaien om de strijd goede talenten voor je te winnen en aan je organisatie te verbinden. Een professioneel recruitmentbeleid heeft een aantoonbaar positief effect op de resultaten van een organisatie.

Je kunt het ook omdraaien: als je recruitmentproces níet op orde is, zorgt dat voor schade. Denk aan een hoger verloop van je personeel, hogere werkdruk, financieel verlies, dalende productiviteit, gedemotiveerde medewerkers en een slechter ‘employer brand’. Voorkom die problemen en zorg ervoor dat recruitment de aandacht krijgt die het verdient. Als je er als ondernemer van overtuigd bent dat je medewerkers je belangrijkste kapitaal zijn, kom dan in actie: maak van het aantrekken en vasthouden van de juiste mensen een kerntaak van je beleid.

Gabrie Schoen - Recruitment

Vaak zie ik in het aanbod van werving- en selectiebureaus kreten voorbij komen als: ‘we nemen het recruitmentproces helemaal van je over,’ waarna je een mogelijk geschikte kandidaat aangeboden krijgt en ook meteen de gepeperde rekening van de wervings- en selectiefee. Zelf zou ik als ondernemer niet afhankelijk willen zijn van een dergelijk bureau. Mijn manier van werken is dan ook heel anders: ik ga naast jou als ondernemer staan en help je je recruitmentbeleid zó op te zetten en uit te voeren dat je het voortaan zelf kunt doen. Ik ben pas tevreden als ik mezelf overbodig heb gemaakt.

Nieuwsgierig wat ik voor jou als ondernemer kan betekenen?

Neem direct contact op!