VERVULD: Vacature – Medewerker Bedrijfsbureau (fulltime) Drachten

VERVULD: Vacature – Medewerker Bedrijfsbureau (fulltime) Drachten

Mades Cosmetics is een dynamische en snelgroeiende onderneming. Mades beschikt op de locatie Drachten over een ultramoderne GMP gecertificeerde fabriek. Hier worden onze bad- haar- en huidproducten gefabriceerd die naar meer dan 50 landen over de gehele wereld worden geëxporteerd. Veel internationaal bekende winkelketens behoren tot onze klantenkring. Het hoofdkantoor van Mades is gevestigd in Den Haag

Voor de fabriek in Drachten zijn wij in verband met structurele uitbreiding per direct op zoek naar een:

Medewerker Bedrijfsbureau (fulltime)

Wat ga je doen?

Als medewerker bedrijfsbureau ben jij verantwoordelijk voor de productieplanning, planning en de coördinatie van interne in- en uitgaande transporten. Tevens zorg jij ervoor dat de productie is voorzien van de juiste hoeveelheid materialen door een robuuste behoefteplanning, de bewaking van de minimum voorraad niveaus en het initiëren van bestellingen. Door jouw aanpak kunnen wij volgens afspraak producten leveren aan onze klanten. Naast bestellingen voor productie ben je ook inkoper voor met name  grondstoffen en diverse overige artikelen. Tot je takenpakket hoort ook het beheren van de voorraden grond- en hulpstoffen, halffabricaten en gereed product. Je draagt zorg voor een correcte verwerking en controle van:

  • Productieorders
  • Productiecijfers
  • Leveranciersprijzen
  • Leveranciersbestand (ook m.b.t. technische documentatie)
  • Orderbevestigingen
  • Rapportages

Je valt onder de directe verantwoordelijkheid van de Plantmanager.

Wie ben jij?

Jij bent een proactieve stressbestendige professional die service hoog in het vaandel heeft staan. Je hebt relevante werkervaring in een productieomgeving en beschikt over HBO werk- en denkniveau. Je hebt kennis van voorraadbeheer, administratieve inkoopprocedures en de controle van fysieke voorraden. Microsoft Office pakketten hebben voor jou geen geheimen en daarbij heb je inzicht in de werking van ERP systemen.

Effectief communiceren is voor jou vanzelfsprekend en daarbij ben je in staat mensen aan te spreken op hun handelen. Jouw handelen kenmerkt zich door accuratesse en systematisch logisch denken en strategisch handelen.

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan in een organisatie die zich kenmerkt door een informele, collegiale werksfeer en korte lijnen. Het betreft een fulltime dienstverband in een dynamische, internationaal opererende en groeiende organisatie met een moderne fabriek en machinepark. Persoonlijke ontwikkeling is in deze functie prima mogelijk.

Mades hanteert goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

Kijk ook eens op de website: www.mades.nl

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met:

Gabrie Schoen, Recruiter Mades Cosmetics, op 06-81540696 of hallo@gabrieschoen.nl

Enthousiast geworden en wil je reageren?

Herken je jezelf in het gestelde profiel? Stuur je uitgebreide motivatie met CV naar: hallo@gabrieschoen.nl

 

Deze vacature is vervuld