VERVULD: Vacature – Medewerker Technische Dienst (fulltime) Drachten

VERVULD: Vacature – Medewerker Technische Dienst (fulltime) Drachten

Mades Cosmetics is een dynamische en snelgroeiende onderneming. Mades beschikt op de locatie Drachten over een ultramoderne GMP gecertificeerde fabriek. Hier worden onze bad- haar- en huidproducten gefabriceerd die naar meer dan 50 landen over de gehele wereld worden geëxporteerd. Veel internationaal bekende winkelketens behoren tot onze klantenkring. Het hoofdkantoor van Mades is gevestigd in Den Haag

Voor de fabriek in Drachten zijn wij in verband met structurele uitbreiding per direct op zoek naar een:

Medewerker Technische Dienst (fulltime)

Wat ga je doen?

De medewerker Technische Dienst ondersteunt het realiseren van onze producten door het machinepark (mengers, afvul- en sluitmachines) in goede staat te houden. Dit doe je door het plegen van (preventief) onderhoud en het verhelpen van technische storingen. Hierdoor weet je ook het werkniveau naar een hoger niveau te tillen.

Ten behoeve van onze productie stel je afvul- en sluitmachines in en bouw je deze om. Tevens initieer je technische en praktische verbeteringen om de fabricage te automatiseren en indien mogelijk voer je deze zelf uit. De begeleiding van derden tijdens onderhoud valt onder je takenpakket. Het naleven van Arbo- en kwaliteitsvoorschriften is voor jou vanzelfsprekend.

Je valt onder de directe verantwoordelijkheid van het Hoofd Technische Dienst.

Wie ben jij?

Jij bent een gedreven serieuze aanpakker met een goed technisch inzicht en een afgeronde opleiding op MBO-niveau (werktuigbouwkunde of mechanische techniek). Tevens heb je een aantal jaren ervaring in een productieomgeving. Bij voorkeur heb je deze ervaring opgedaan in de voedingsmiddelenindustrie of een vergelijkbaar productiebedrijf. Verder heb je kennis van en ervaring met verpakkingsmachines, etiketteermachines, pneumatiek, pompinstallaties en utiliteiten. Je bent flexibel in werkzaamheden en werktijden; op termijn ga je werken in een 2-ploegendienst.

Jij bent stressbestendig, analytisch, nauwkeurig en werkt ordelijk. Ook beschik je over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en positieve werkhouding. Je kunt prima zelfstandig functioneren maar je bent ook een gewaardeerd lid van het team.

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, in zowel woord als geschrift.

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan in een organisatie die zich kenmerkt door een informele, collegiale werksfeer en korte lijnen. Het betreft een fulltime dienstverband in een dynamische, internationaal opererende en groeiende organisatie met een moderne fabriek en machinepark. Persoonlijke ontwikkeling is in deze functie prima mogelijk.

Mades hanteert goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

Kijk ook eens op de website: www.mades.nl

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met:

Gabrie Schoen, Recruiter Mades Cosmetics,  06-81540696 of hallo@gabrieschoen.nl

Enthousiast geworden en wil je reageren?

Herken je jezelf in het gestelde profiel? Stuur je uitgebreide motivatie met CV naar: hallo@gabrieschoen.nl

 

Deze vacature is vervuld