VERVULD: Vacature – Menger (fulltime) Drachten

VERVULD: Vacature – Menger (fulltime) Drachten

Mades Cosmetics is een dynamische en snelgroeiende onderneming. Mades beschikt op de locatie Drachten over een ultramoderne GMP gecertificeerde fabriek. Hier worden onze bad- haar- en huidproducten gefabriceerd die naar meer dan 50 landen over de gehele wereld worden geëxporteerd. Veel internationaal bekende winkelketens behoren tot onze klantenkring. Het hoofdkantoor van Mades is gevestigd in Den Haag

Voor de fabriek in Drachten zijn wij in verband met structurele uitbreiding per direct op zoek naar een:

Menger (fulltime)

Wat ga je doen?

Als menger ben jij verantwoordelijk voor het efficiënt, effectief en volgens receptuur mengen van de bulk voor cosmetische producten. Daartoe verzamel je grondstoffen uit het magazijn, weeg je deze af en bedien je onze mengketels. Het mengen vormt de basis voor het afvullen van eindproducten voor onze klanten.

Je beoordeelt de kwaliteit van de bulk en bij het constateren van afwijkingen, pas je indien nodig de bulk aan. Hierbij werk je nauw samen met de Hoofd Mengerij. Je houdt de kennis van de Mengerij op peil en geeft input voor verbeteringen ter bevordering van efficiency en flexibiliteit.

Na het mengproces plaats je de grondstoffen terug in magazijn, desinfecteer je de (meng)ketels, IBC’s, vaten en reinig je de productieomgeving. Dit alles doe je met inachtneming van protocollen en afspraken met betrekking tot veiligheid, orde en netheid (GMP-ISO). Ook voer je een aantal administratieve taken uit met betrekking tot de uitgevoerde werkzaamheden. Je bent bereid werkzaamheden buiten de Mengerij uit te voeren.

Je valt onder de directe verantwoordelijkheid van Hoofd Mengerij.

Wie ben jij?

Jij bent een persoon die van aanpakken weet en hebt relevante werkervaring in bij voorkeur een productieomgeving. Je beschikt over MBO werk- en denkniveau. Verder heb je ervaring met gevarensymbolen en kennis van en bij voorkeur ervaring met normen als GMP en ISO.

Je hebt oog voor detail en jouw manier van werken is nauwkeurig. Naast een goede manier van samenwerken – je bent een ordelijke teamspeler – kun jij ook zelfstandig werken en ben je communicatief vaardig. In jouw werk ben je proactief, oplossingsgericht en indien nodig flexibel.

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan in een organisatie die zich kenmerkt door een informele, collegiale werksfeer en korte lijnen. Het betreft een fulltime dienstverband in een dynamische, internationaal opererende en groeiende organisatie met een moderne fabriek en machinepark. Persoonlijke ontwikkeling is in deze functie prima mogelijk.

Mades hanteert goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

Kijk ook eens op de website: www.mades.nl

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met:

Gabrie Schoen, Recruiter Mades Cosmetics, op 06-81540696 of hallo@gabrieschoen.nl

Enthousiast geworden en wil je reageren?

Herken je jezelf in het gestelde profiel? Stuur je uitgebreide motivatie met CV naar:hallo@gabrieschoen.nl

 

Deze vacature is vervuld